null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 249.95 € 319.99
(Je bespaart € 70.04)

Revit Broek Sand 3 - maat 3XL

(Nog geen reviews) Schrijf een review

 De Sand 3 broek is een multifunctioneel avontuurlijke broek. Deze broek is geschikt om Revit Strapper bretels aan te koppelen en te combineren met andere kledij, waaronder jacks. De slijtvaste buitenlaag van de broek is voorzien van SEEFLEX™ CE-level 2 knie protectoren en SEESMART™ CE-gecertificeerde heup protectoren. 

De comfortabele hydratex® thermo voering is tegen de kou maar kan er ook uit gehaald worden voor meer luchtstroming. Het gedeelte waar je op zit is voorzien van extra grip. Je zult zo niet over het zadel glijden. Gelamineerde reflectie onderaan de pijen zorgt ervoor dat je voor andere weggebruikers goed zichtbaar bent. De taille is verstelbaar naar eigen wens. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen