null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 129.90

Wunderlich C 400 Throttle vergrendeling »CRUISE CONTROL«

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De economische en praktische cruisecontrol. Een eenvoudig te gebruiken verstelmechanisme (draai het verstelwiel eenvoudig naar voren) maakt een geleidelijke en individuele vergrendeling van de gasgreep mogelijk. Op deze manier kan het worden geconfigureerd om de snelheid te verlagen of om de geselecteerde gaspositie constant te houden. Extreem lichtgewicht en zeer sterk ontwerp, volledig gemaakt van geanodiseerd aluminium. Inbegrepen linkse, ook geanodiseerd aluminium, eindgewicht. Inclusief bevestigingsschroeven, eenvoudige montage.

Cruise control is alleen toegestaan als eindgewicht van het stuur in het wegverkeer. De functie voor het vergrendelen van de gasgreep mag niet worden gebruikt in het toepassingsgebied van de StVZO.

Geschikt voor de modellen:

  • C 400 GT
  • C 400 X
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen