null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 39.90

Wunderlich cockpitversterking - zwart BMW F 900 R

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De standaardophanging van de cockpiteenheid van de F 900 R is vrij zacht ontworpen. Als de weg slecht is, zorgt dit ervoor dat de cockpit gaat trillen. De cockpitversteviging van Wunderlich zorgt voor merkbaar meer rust en dus meer comfort bij het aflezen van de instrumenten en vermindert de mechanische belasting door de trillingen.

De kuipversterking bestaat uit twee driedimensionaal gerande stabilisatiestutten van roestvrij staal die discreet aan de zijkanten van de kuip zijn aangebracht.

Let op: De »MARATHON« windschermen (30741-005 transparant en 30741-006 rook grijs getint) voor de BMW F 900 R zijn inclusief cockpitversterking (30743-100). Ze garanderen de optimale, stabiele pasvorm van de schijf.

Geschikt voor modellen.

  • F 900 R
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen