null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 169.90

Wunderlich gereedschapskist met codeslot - voor originele BMW sleutels - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Onze op maat gemaakte gereedschapskist biedt extra opbergruimte voor allerlei handige kleine dingen en past perfect in de nis tussen de linker bagagedrager en het achterwiel. De functionele, robuuste box is voorzien van vier solide schroefdraadinzetstukken en wordt met een houder en bijpassende klemmen stevig op de standaard kofferdrager gemonteerd. Om te allen tijde gemakkelijk toegankelijk te zijn, kan het van achteren worden geopend en gesloten - zelfs als de koffers zijn gemonteerd. Het deksel is beveiligd tegen verlies. De box van hoogwaardig kunststof is waterdicht en extreem robuust. We leveren ze met de houder.

De gereedschapskist is voorzien van een special slotcilinder die u met dezelfde sleutel eenvoudig op uw BMW autosleutel codeert. Je hebt dus onderweg geen andere sleutel nodig.

  • Breedte 325 mm
  • Diepte 105 mm
  • Hoogte 230 mm

Optioneel de binnentas (41602-002)

Geschikt voor modellen (alleen met originele kofferhouder):

  • R 1200 GS LC 2013-2019
  • R 1200 GS LC Adventure 2014-2019
  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure

Nog niet beschikbaar

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen