null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 249.00

Wunderlich Ilmberger carbon snavelverlenging

(1 review) Schrijf een review

De snavelverlenging gemaakt van perfect verwerkte koolstof voor de BMW R 1250 GS Adventure vanaf bouwjaar 2019 vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

Ilmberger gebruikt vooraf geïmpregneerde koolstofvezelmal voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de oriëntatie van de afzonderlijke vezellagen wordt bepaald. De mal wordt vervolgens met de hand gelamineerd zonder bellen en tweemaal met een beschermende coating gecoat. De extra heldere laklaag beschermt en onderstreept het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding voldoen de koolstofcomponenten aan de hoogste eisen.

  • 4
    Carbon verlenger

    Geplaatst door Bertus op 17th Mar 2024

    Pasvorm is goed waardoor eenvoudig te monteren. Het is handgemaakt en niet 100% gelijk met origineel.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen