null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 349.00

Wunderlich Ilmberger spatscherm achterwiel - achter - carbon

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het glanzende alternatief voor het plastic deel van de serie. Ziet er niet alleen geweldig uit, maar weegt ook minder dan de helft van het origineel en upgrades van de achterzijde duurzaam. Uitgebreide productie uit één stuk.

Het ruimtemateriaal speelt met tot 70% gewichtsbesparing in vergelijking met het seriedeel en met zijn gewichtspecifieke stijfheid zijn volledige potentieel. De vorm volgt de functie en wordt optimaal geïntegreerd in het ontwerp van de motorfiets. Daarbij worden de lijnen van de respectieve machine beschouwd, evenals het materiaal en de oppervlaktestructuur van aangrenzende series componenten. Deze koolstofcomponent onderstreept de hightech eisen van uw BMW met het unieke uiterlijk van echte koolstof.

 

Past op de modellen.

  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen