null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 239.90

Wunderlich klepdeksel- en cilinderbeschermer set »EXTREME« - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De BMW Boxer-cilinders zijn blootgesteld; de impact van de stenen, een val in het veld of wrijven met gepleisterde muren bij het manoeuvreren met weinig ruimte kan het klepdeksel bekrassen. Bovendien is het noodzakelijk om de motoren toe te voegen met ShiftCam van 1250, waarvan het ShiftCam-mechanisme is ontworpen met buitengewone nauwgezetheid zodat het kleppendeksel wordt gemonteerd door middel van trekweerstand, waardoor het risico bestaat dat het kleppendeksel beweegt relatief ten opzichte van de cilinderkop wanneer veel kracht wordt uitgeoefend, hetgeen in bepaalde omstandigheden het klepdistributiesysteem beïnvloedt. Daarom is extra bescherming van het kleppendeksel van bijzonder belang.

Hiervoor heeft Wunderlich een reeks geavanceerde beschermers ontwikkeld, die opvallen omdat ze precies aan de contour van het kleppendeksel zijn aangepast en heel weinig speling hebben gelaten, wat op zijn beurt vereist dat de productie nauwkeurig is. De beschermer is gemaakt van resistent en schokbestendig plastic. Aan de binnenzijde, gericht op het kleppendeksel, hebben we geïntegreerd in de constructiesegmenten voorzien van een elastisch materiaal en bestand tegen hoge temperaturen. Deze segmenten hebben een grootte zodat ze de slagen absorberen volgens hun Shore-hardheid *). Wanneer externe krachten in werking treden, zorgt hun beschermende en ondersteunende effect ervoor dat deze krachten op uniforme wijze door de segmenten worden geabsorbeerd en verdeeld, waardoor krachtpieken worden vermeden. Zowel het hoogwaardige ontwerp als de functie van de beschermers worden aangevuld door een geïntegreerd roestvrijstalen supplement, dat in geval van een val voorkomt dat het kleppendeksel verschuift, wat leidt tot olieverlies. Zo helpen de beschermers om secundaire schade te voorkomen en laten ze in veel gevallen toe om zonder beperkingen te blijven circuleren na een ongeval.

Opmerking: Wunderlich cilinderdeksel en kleppendeksels passen alleen op standaard BMW kleppendeksels. Past niet in combinatie met de standaard BMW Motorrad valbeugels/motor bescherming.

 • Nauwkeurige productie en aangepast aan de contour met zeer weinig speling
 • Vervaardiging met speciaal resistent en schokbestendig plastic
 • Krachtpieken worden vermeden door de werkkrachten gelijkmatig over meerdere segmenten te verdelen
 • Roestvrijstalen supplement ter bescherming tegen schuiven van het klepdeksel bij een val
 • Geïntegreerd ontwerp om te mengen in de motorfietsassemblage
 • Compleet met montagekit
 • Materiaal: glasvezel versterkt kunststof, schokbestendig van hoge kwaliteit; nauwkeurige productie met geïntegreerde segmenten om schokken te absorberen; geïntegreerd roestvrijstalen supplement om het kleppendeksel te beschermen
 • Een premium product van Wunderlich. Kleine series met de hand gemaakt.

Past op de modellen 

 • R 1250 GS (Niet geschikt met 31740-30)
 • R 1250 GS Adventure
 • R 1250 R (Niet geschikt met 31740-30)
 • R 1250 RS (Niet geschikt met 31740-30)
 • R 1250 RT (Niet geschikt met 20381-00)
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen