null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 269.00

Wunderlich motorbeschermer »SPORT

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De motorbescherming beschermt de cilinders en kleppendeksels betrouwbaar. Het allround beveiligingsconcept verhoogt de passieve veiligheid en daarmee het rijplezier. Bij een val of omval worden de werkende krachten optimaal verdeeld over de beschermconstructie naar de dragende opneempunten, zodat krachtpieken worden vermeden.

De motorbescherming is gemaakt van een stalen buis van 16 millimeter precisie. De pijpsegmenten zijn precies CNC-gevormd op CNC-buigmachines en vervolgens schoon gelast. Visueel integreert de motorbeschermer Sport in het ontwerp van de motorfiets, maar hij valt iets kleiner en discreter dan onze normale motorbeschermer.

Onze beschermende balken richten zich op de beschermende functie en het productontwerp. De motorbescherming onderstreept formeel de lijnen van de machine. De oppervlakken zijn gepoedercoat in zwart en vormen daarmee een extra accent. Onderhoudswerkzaamheden aan de machine zijn mogelijk zonder de beschermkap te demonteren.

In combinatie met kleppendeksel HP moet de blauwe schuurbescherming worden verwijderd.

Past op de modellen.

  • R 1250 GS
  • R 1250 RS
  • R 1250 R
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen