null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 189.90

Wunderlich Versterkingsstang voor de originele motorbeschermer

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het achterste, vrije uiteinde van de originele motorbescherming van de Adventure heeft geen steun tegen het frame. Het vormt dus de achilleshiel van de motorbescherming. In een val of omvallen, heeft het de neiging om uit te wijken, omdat de krachten niet rechtstreeks in het frame worden ingevoerd. Het risico bestaat dat de kleppendeksels worden beschadigd.

Met onze wapeningsstaaf wordt dit tekort betrouwbaar verholpen. Het verbindt het achterste, vrije uiteinde van de motorbescherming met het frame. Aldus worden actiekrachten via de beugel op de juiste plaats in de framestructuur geïntroduceerd. Deze maatregel voorkomt dus het meegeven van de motorbescherming en vermindert het risico op schade aan de kleppendeksels. Constructief is de wapeningsstaaf zodanig ontworpen dat de gebogen vorm ervoor zorgt dat optredende belastingpieken worden verminder

Past op het model:

  • R 1250 GS Adventure
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen