null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 339.00

Wunderlich Versterkingsstang voor de tankbescherming R 1250 GS Adv. - Set

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Onze wapeningsstaaf vult niet alleen de avontuurlijke flank aan, hij versterkt en vervolmaakt deze. Deze toevoeging aan de standaard tankbescherming van de R 1250 GS Adventure beschermt niet alleen op betrouwbare wijze de tank, maar ook de kuip. Hij geeft het avontuur ook een onderscheidende en individuele uitstraling.

De beugel is gemaakt van 25 mm precisie roestvrijstalen buis. We gebruiken de bovenste schoten van de beugel zodat deze de vorm van de tankbeschermer in een lijn volgt, waardoor deze niet breder en uitgebreider wordt.

Bijpassend supplement - apart bestellen:
het harmonieuze aluminium vulpaneel strekt zich driehoekig uit in het gebied tussen onze wapeningsstaaf 41873-200 en de avontuurlijke tankbeschermer, waarbij het BMW-merklogo op de tank niet wordt afgedekt. Met zijn technische esthetiek onderstreept het de beschermende balkstructuur en biedt het bovendien extra structurele stabiliteit. Het kan apart worden besteld in zwart (art.nr. 41874-102) of in zilver (art.nr. 41874-101).

Bestel ook de vulplaat voor deze wapeningsstaaf.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen