null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 139.90

Wunderlich wapeningsstaaf voor verlenging van tankbeschermer

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het achterste, vrije uiteinde van de originele motorbescherming van de Adventure heeft geen steun tegen het frame. Het vormt dus de achilleshiel van de motorbescherming. Bij een val of omvallen geeft het de neiging weg te vallen, omdat de krachten niet onmiddellijk worden geabsorbeerd. Het risico bestaat dat de kleppendeksels worden beschadigd.

Met onze wapeningsstaaf wordt dit tekort betrouwbaar verholpen. Het verbindt het achterste, vrije uiteinde van de motorbescherming met de Wunderlich tankbescherming 41873-200. Aldus worden actiekrachten aanvullend via de beugel op de juiste plaatsen toegevoegd. Deze maatregel voorkomt dus het meegeven van de motorbescherming en vermindert het risico op schade aan de kleppendeksels. Constructief is de wapeningsstaaf zodanig ontworpen dat de gebogen vorm ervoor zorgt dat optredende belastingpieken worden verminderd.

Precies gevormd op CNC-buisbuigmachines, schoon gelast. De wapeningsstaaf integreert in het ontwerp van de originele motorbescherming.

Verhoogt passieve veiligheid voor bestuurder en machine.

Past bij tankbescherming 41873-200

past op het model.

  • R 1250 GS Adventure.
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen