null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich universele apparaatdrager , zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Met deze universele apparaatdrager hebben we een basis ontwikkeld waarop de SP-Connect Smartphone System Mirror Bundle ( 45151-0 ), maar ook onze ronde buisadapter Multiclamp ( 21176-102 ) op een manier boven het TFT-instrumentenpaneel kan worden geplaatst dat is ergonomisch en gemakkelijk te zien. De buisdiameter van de apparatendrager is 12 mm.

Ongeacht of u de apparaatdrager voor het navigatieapparaat of de smartphone wilt gebruiken, het positioneert het betreffende apparaat ergonomisch in de natuurlijke gezichtslijn, wat ontspannen en vooral veilig rijden mogelijk maakt. Hierdoor heeft de bestuurder altijd zicht op de weg en tegelijkertijd op het navigatiesysteem. Deze opstelling heeft zichzelf bewezen en zorgt voor merkbaar meer comfort tijdens het rijden, navigeren en bedienen, waardoor voortijdige vermoeidheid wordt voorkomen en de veiligheid op de weg wordt verhoogd.

Hij is eenvoudig te bevestigen via de voordrager. De apparaathouder is gemaakt van zwart gepoedercoat, hoogwaardig staal.

  • Compatibel met bijna alle gangbare bevestigingssystemen
  • Ergonomische opstelling van smartphone/navigatiesysteem
  • Visueel ergonomisch gunstige positionering in zichtlijn
  • Ergonomisch optimale positionering
  • Zorgt voor ontspannen en veilig rijden
  • Verhoogt de veiligheid doordat u tijdens het navigeren de weg in de gaten kunt houden
  • Voorkomt vermoeidheid
  • Eenvoudige en veilige montage op de voordrager

Geschikt voor modellen:

  • S 1000 XR 2020-

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen