null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich universele apparaatdrager . zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Met deze universele apparaatdrager hebben we een basis ontwikkeld waarop onze navigatiehouder universeel (21098-000) of SP-Connect smartphonesysteem spiegelbundel (45151-0), maar ook andere bevestigingssystemen voor smartphones en navigatiesystemen zichtbaar en ergonomisch gunstig zijn. boven het TFT Instrumentenpaneel geplaatst kan worden. Met zijn cilindrische opname (lengte 59 mm, Ø 12 mm) hebben we de basishouder zo ontworpen dat bijna alle gangbare bevestigingssystemen ermee compatibel zijn.

Ongeacht of u de universele apparaatdrager voor het navigatieapparaat of de smartphone wilt gebruiken, deze positioneert het betreffende apparaat ergonomisch in de natuurlijke gezichtslijn, wat ontspannen en vooral veilig rijden mogelijk maakt. Hierdoor heeft de bestuurder altijd zicht op de weg en tegelijkertijd op het navigatiesysteem. Deze opstelling heeft zichzelf bewezen en zorgt voor merkbaar meer comfort tijdens het rijden, navigeren en bedienen, waardoor voortijdige vermoeidheid wordt voorkomen en de veiligheid op de weg wordt verhoogd.

De apparaatdrager wordt bevestigd met een groot 3M-kleefkussen boven het instrumentenpaneel op het bovenste deel van de kuip. De apparatendrager is gemaakt van zwart gepoedercoat roestvrij staal.

  • Compatibel met bijna alle gangbare bevestigingssystemen
  • Ergonomische opstelling van smartphone/navigatiesysteem
  • Visueel ergonomisch gunstige positionering in zichtlijn
  • Ergonomisch optimale positionering
  • Zorgt voor ontspannen en veilig rijden
  • Verhoogt de veiligheid doordat u tijdens het navigeren de weg in de gaten kunt houden
  • Voorkomt vermoeidheid

Geschikt voor modellen:

  • R 1250 RT 2021-
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen