null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 249.00

Wunderlich »VARIO« beenbescherming - rookgrijs

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Een perfect vervaardigde verbreding van de kuip die het toercomfort duurzaam verbetert en benen en voeten effectief beschermt tegen wind, nattigheid en kou. Koudestromen en van onderaf opstijgende wervelingen, die onder de bekleding optreden, worden nu effectief voorkomen.

Uit onze testritten bleek dat deze breedte optimaal is voor de K 1600 GT. Met de contour volgen we exact het verloop van de kuip en creëren met deze toevoeging een glasheldere upgrade van het nieuwe K-design. De duidelijke designtaal ondersteunt de claim van de K als een van de beste tourers, die nu een uitstekend, wendbaar chassis combineert met de bescherming van een supertourer.

Op warme dagen kunnen de extensions worden weggeklapt en de wind ongehinderd doorlaten. Dit maakt zelfs lange tochten een plezier.

 

  • Perfecte, extra bescherming tegen wind en vocht
  • Variabele stand, praktisch voor warme dagen
  • 4 mm dik, krasvast acryl plastic
  • Gemakkelijke te monteren.

Geschikt voor modellen:

  • K 1600 GT 2017-2022-
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen