null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich waterkoeler bescherming EXTREME - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Voor een optimale luchtstroom om de motor te koelen is de waterkoeler qua aerodynamica optimaal gepositioneerd in de luchtstroom van de tegenwind. Door zijn open inbouwpositie wordt hij echter ook onbeschermd blootgesteld aan steenslag en insecten. Het gevolg is schade aan de lamellen, in het ergste geval zelfs lekkages door steenslag of andere vreemde voorwerpen.

Bovendien is het delicate radiatornetwerk vervuild door stof, vooral bij offroad-gebruik. Zowel schade als vervuiling verminderen de koelprestaties. Als u de koelbox moeizaam met de hand wilt reinigen, dient u dit met de grootste zorg te doen, zodat de kern van de koeler niet beschadigd raakt.

De luchtschotten van onze »EXTREME« waterkoelerbescherming zijn zo uitgelijnd dat ze een optimale luchtstroom garanderen. Het voorste silhouet van de radiator is echter zo afgedekt dat de directe impact van steenslag en insecten op de gevoelige radiatorkern op betrouwbare wijze wordt vermeden.

Onze waterkoelerbeveiliging is ook een visueel hoogtepunt: het functionele ontwerp integreert in de lay-out van de F 850 ​​​​GS Adventure en verbetert deze.

  • Optimale mechanische bescherming van het standaard, vrijwel onbeschermde, gevoelige radiatornetwerk van de waterkoeler
  • Bescherming tegen beschadiging en vervuiling door steenslag, opgeworpen vreemde voorwerpen, insecten, vuil van het terrein
  • Uitgebreid vervaardigd: Volgt exact de ronding van de koeler
  • Stabiele constructie, zwart gepoedercoat
  • Gemakkelijke, snelle bevestiging
  • Levering inclusief montagemateriaal en gedetailleerde montagehandleiding

Geschikt voor modellen:

  • F 850 GS Adventure 2019-
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen